divendres, d’abril 2

DIJOUS 1 d'abril del 2004

Pel matí ens trobem al Parlament de Catalunya amb en Tardà i l’Andreu, fem una sessió de treball amb els assessors d’ERC sobre proposicions que volem entrar així que s’obri el registre, quedem de coordinar la feina del Congrés i al Parlament de Catalunya amb una reunió setmanal.

Amb el Pep Andreu ens quedem a dinar al Parlament (que és molt més barat que el Congres i és menja molt millor) i cap a l’aeroport.

En Pep havia estat senador, així que es coneix bé el camí, ara ja anem amb bitllet de diputats, (es a dir en preferent) molt millor com comprovarem al tornar.

Ens dirigim a l’hotel on viurem aquest propers 4 anys, es a prop del Congrés i s’hi estan molts diputats, es el mes barat de la zona però tot i això el trobem car.

Fem cap el Congres on tenim la primera reunió de treball de grup, en una taula ovalada immensa, revisen les proposicions, hem de tenir en compte que el nostre àmbit no és solament Catalunya, l’Agustí ens va posant al dia.

En Puigcercós entra i surt, esta negociant juntament amb en Carles Bonet la representació a les meses del Senat i del Congres, en un moment determinat diuen que no hi ha acord i que votarem en blanc, l’Isidre Moles s’ha oposat a la presència d’ERC a la mesa del Senat.

Els tornen a cridar, i tornen amb un altre cara, sense els nostres vots perilla la presidència del Senat, corre la veu que Zaplana esta recorrent pels passadissos del Senat fent de les seves, potser només rumors....

Estem satisfets amb el nou acord, i anem a sopar. Es un restaurant a prop del Congrés, acostumat a rebre polítics, els cambrers ens fan broma i l’ambient es distés.

En acabar el sopar, en Tardà demana un entrepà, el cambrer el mira sorprès, es per en Ramon que s’ha quedat treballant.

El Congrés esta obert tota la nit pels diputats i diputades , molt be pels qui pateixien d’insomni, ara entenem l’encert de tenir l’hotel al costat.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...