dijous, d’abril 29

DIMECRES 28 d’abril del 2004

9 del matí, Ple per aprovar les Comissions.

El PP planteja dues comissions més, el PSOE n’hi aprovarà una a fi de que hi hagi unanimitat, està acordat abans, d'això se'n diu parlamentarisme.

Tot passa com una seda, excepte que la votació electrònica és mes complicat del que sembla, s’ha de repetir varies vegades, es veu que s’han de pitjar dos botons simultàniament. Al final n’aprenem tots.

Anem als despatxos, ara entenc que estar a la mesa del congrés, te moltes connotacions. IU te 14 despatxos i són 5 diputats, nosaltres en som 8 i tenim 9, a més els d’IC han enganxat unes enganxines als despatxos que ens estaven assignats, allò en plan ocupa.

Intento arrencar-los i no hi ha manera. Ens anem a queixar, ens en donen 2 més i ens diuen que pel Gener a l’edifici nou tot s’arreglarà.

Cap el migdia ja entro al meu despatx, de moment només hi ha la taula, la setmana que ve espero ja tenir l’ordenador i la meva adreça de correu.

En Puigcercós te la dona malalta i se’n va a Barcelona, hem quedo amb en Tardà a la roda de premsa, es molt concís i senzill, en Ramon diu que així s’ha de ser, el convergent és massa pedant i li pot costar car.

Dinem amb els treballadors del Congrés, és més barat i el menjar és el mateix.

A Barcelona hi ha embús a la ronda, tardo més a arribar a Santa Perpètua que de Madrid al Prat.

Arribo una mica tard a la radio, no ha calgut córrer, la Rosa Rovira ja hi era.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...