dimarts, de maig 18

DIMARTS 18 de Maig del 2004

Surto de casa a les 7:45 i arribo al Congreso a les 12:45, les excuses de Iberia són per recopilar-les. Sec al costat de l’arrogant d’en Duran i Lleida, al final m’ha de dirigir la paraula.

A l’hora de dinar al Congrés, entro en contacte amb la famosa “rumorologia de Madrid” diuen que el gendre de l’Aznar te que desmantellar el seu despatx a La Castellana, ja no hi passa ningú a pagar el 3% per la licitació, també diuen que l’Aznar té la fortuna a Suïssa, que l’Alshtom no va pagar i va perdre la licitació dels trens del TGV...

Avui el Ple és interessant, CiU demanen els papers de Salamanca, però només els incautats d’abans del 1936 i tant sols els que eren de la Generalitat.

Negociem amb el PSOE, fem reconèixer que va ser una incautació, fem afegir els papers del País Valencià i tots els documents de fons privats.

Ens abstenim de la proposta de CiU, la resta de les forces d’esquerra voten la nostra.

El PP fa una proposta per igualar totes les comunitats, l’intervenció d’en Puigcercós l’haig de guardar, els explica el que és l’asimetria. El PP es queda sol.

El PP fa una proposta a favor del PHN, es torna a quedar sol.

Interpel·lacions: de CiU, que el català sigui llengua constitucional a Europa, el que no van fer en 8 anys ho volen ara en 1 mes.

Aproven la nostra interpel·lació sobre la immigració, dret a vot, traspàs de competències, ... molt bé.!

Ha sigut un ple molt llarg i dens, quan sortim ens en adonem que s’ha parlat tota la tarda de Catalunya.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...