dimecres, de juny 30

DIMARTS 29 de juny del 2004

Qui ho diria, la Valdecasas amb pancarta, els del PP s’han presentat al Congrés amb pancartes, AGUA PARA TODOS, quan ells van prohibir exhibir pancartes al Congrés en la legislatura passada. Pobre Aznar, els seus convertits en “pancarteros”, encara voldrà tornar per salvar la “Nación”.

Avui es un gran dia, la Cambra aprova la derogació del transvasament de l’Ebre.
Jo he tingut l’honor de ser la portaveu d’ERC, qui m’ho havia de dir el dia que vaig estar a la gran manifestació contra el transvasament. També he parlat del Xúquer, ara toca salvar el Xúquer, on ja han començat les obres

He dit que si som coherents, els mateixos principis que apliquem al Ebre s’han d’aplicar al Xúquer. Jo sóc optimista. La ministra Cristina Narbona, m’ha dedicat gran part de la seva resposta i hi està d’acord.

DIA DE L’ORGULL GAI. Avui he entès el joc parlamentari. El PSOE es vol posar medalles: ERC hem presentat una proposició de Llei que permet l’accés al matrimoni de les parelles homosexuals, mentre es tramita, el PSOE ha presentat una proposició NO de llei a ultima hora, ja que el procediment es més ràpid i així ens passa al davant.

Al final no hi ha hagut efecte mediàtic, en Labordeta del PAR amb el seu ”gilipollas” des de l’hemicicle se l’ha emportat.

I el nostre ponent, l’Agustí Cerdà ha fet quedar malament al Rubalcaba, davant dels col·lectius gays que estaven al hemicicle, quant ha posat en evidència la jugada, en lloc de tirar endavant una llei, proposant una proposta no de llei que no és més que una declaració d’intencions.

Davant de la defensa tan ben feta que ha fet l’Agustí, els gais li han preguntat si era homosexual, ha dit que de moment no, però mai se sap.

La sessió s’ha acabat a les 2 de la matinada. Ens han donat entrepans.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...