dilluns, de setembre 26

Dilluns, 26 de setembre, visites al territori

SOS des de Viladecavalls.
El 4t cinturó.
PSC i CiU el volen tirar endavant. ERC i IC no.
Des de Erc s’ha preparat una alternativa que permetria unes connexions fluïdes entre els “Vallesos” sense l’ impacte d’ aquesta obre prevista fa ja molts anys amb uns conceptes antiquats que ara hem d’intentar superar.
Als pressupostos del 2005 no hi havia partida , en els del 2006 només hi ha una partida per estudi. Ara bé, sabem que es pot pagar per el mètode alemany i es pot engegar sense partida pressupostaria. Sabem també que el tram Abrera- Terrassa ja té el projecte executiu amb impacte ambiental aprovat, l’alcalde de Viladecavalls (CiU) que s’ho veu avenir, amb molt de seny, està intentant que per si de cas, tingui el menys impacte possible en el territori.
La Glòria Ullàs m’ha cridat perquè vegi de prop l’impacte que pot tenir en el territori, i ajudi a fer caviar d’idea als de Madrid..
D`’ allà me’n vaig a Sitges, el passeig està molt malament i s’hauria d’arranjar, però “Costes”, el prefereix eliminar. Sitges sense el passeig no serà el mateix i el regidor d’urbanisme (Erc) demana la meva ajuda al Ministeri. Dinem junts a davant del mar. És nou a la política i gaudeix treballant per Sitges. M’explica tots els projectes que té entremans i tot el que vol canviar.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...