dimecres, de setembre 28

Dimecres 28 de setembre. La llei del Tabac

Avança la ponència del Tabac. Ahir vaig estar reunida amb el ministeri de Sanitat i hem acostat posicions, només hi ha un punt que no concordem, jo crec que als bars de menys de 100 m., no s’hauria de poder fumar. Pràcticament retiraré totes les altres esmenes.

Després hi ha comissió d’Exteriors, es discuteix una proposta que vaig entrar quan vaig tornar del viatge a Israel i Palestina, amb tan mala fortuna que va coincidir amb el viatge de Carod a Israel, i amb tot el soroll de la corona d’espines i les banderes es va armar un bon sarau.
Hem arribat a un acord amb els socialistes per suavitzar la meva proposta i en redactem una de conjunta que també recolza IU. El meu propòsit es cridar l’atenció al govern d’Israel que pari de confiscar més territori a Cisjordània i que no se'n desentengui de la situació sanitària de la franja de Gaza.

Per la tarda tinc la sorpresa gens agradable que un diputat del PSOE, ha fet unes declaracions sobre la actitud d’ERC i d’IC respecte ala Llei del Tabac, ens acusa de venuts a les “Tabacaleras”. El busco i resulta que ni es al Congrés, ni forma part de la ponència, així que no sé en que es basa. Si es una maniobra del PSOE per pressionar, els hi pot sortir car perquè ara pressionarem més amb el tema dels bars.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...