dijous, de febrer 16

La Llei sobre Reproducció Humana Assistida i la Ley de Montes.

Dues lleis que es van debatre en Comissió i el PP va demanar que anessin a Ple, no perquè es prevegi canvi de posicions sinó per poder descarregar contra el govern.
Ens ha anat bé perquè he pogut introduir un altre canvi en la Llei de Montes, un incentiu per la energia de biomasa forestal.
A la de Reproducció Assistida, no es preveien canvis, havia demanat que es podes triar el sexe del tercer fill, però ja vaig veure que el PSOE no volia més soroll, ja en te prou amb les modificacions que proposa, que son molt prudents, però que al Vaticà l’exasperen.
Poder fertilitzar més de tres òvuls, poder pre-seleccionar un embrió per crear un germà histològicament compatible per curar un germà malalt.
Ahir vaig anar a un debat a TV2 i ja vaig veure cap on anava el discurs del PP, avui he tingut la ocasió de dir el que pensava sobre l’ètica del PP.
Potser he carregat massa cap la Ministra per el tema de les competències, amb el que està passant amb l’Estatut, ja s’ho poden esperar que a partir d’ara no anirem amb guants blancs.

Per la tarda continuem les compareixences a la Comissió de Sanitat d’experts sobre la Llei del Medicament, acabem a les deu de la nit, demà un altra tanda.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...