dimecres, d’abril 5

Dinar amb Senadors Francesos

El Congrés rep visites d’altres parlaments europeus, com que l’agenda nostra és molt atapeïda de comissions, els rebem aprofitant l’hora de dinar o esmorzar, que es fa en el mateix Congrés. El servei de restaurant del Congrés se'n ocupa i és molt còmode.
Els francesos han vingut perquè estan preocupats per el principi de subsidarietat, ja que la legislació europea es va unificant i els parlaments han de córrer a revisar les seves lleis.
Hi han Parlaments que ja s’estan preparant i fent proves del que en diuen “alerta Temprana”, nosaltres encara no hem començat, i els francesos tampoc, precisament venien a que els hi expliquéssim com ho fem.
Ha estat molt surrealista tota la trobada, perquè no hem contestat a cap de les seves preguntes i la reunió ha durat una hora.
Al menys durant el dinar, m’he interessat per el sistema francès del xec-service, que permet aflorar molt treball negre, especialment el domèstic i dona accés als serveis socials a molta gent ocupada en aquest sector.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...