dilluns, d’abril 24

El soterrament de Montcada

Com a diputada del Vallés. L’alcalde de Montcada, fa cosa d’un mes, em va convidar a l’ajuntament per explicar-me la situació del soterrament de les vies de la línia de Portbou.
ERC de Montcada, va saber que el projecte de soterrament no era complert, i per passar el Ripoll, la via sortia pel mig de la població i es resolia amb un fals túnel.
Es va difondre entre al població i va sortir una plataforma a favor del soterrament total. L’Alcalde s’ha vist obligat a moure fitxa i a posicionar-se per el soterrament total. Em vaig comprometre a col·laborar amb tots el grups a fi de que el ministeri es decideixi per aquesta opció.
Dons bé, a Montcada, governen PSOE, CiU ,IC.
Després de tenir-me un parell d’hores a l’ajuntament, amb la comèdia de fotos, radio, etc.,. Per cert no en van publicar res de la meva visita, resulta que CiU i IC pacten una iniciativa per el seu compta, sense dir-me res.
Avui hi hagut una taula rodona , on CiU i IC s’ha dedicat a fer demagògia i a confondre al personal, ara diuen que condicionaran el començament de les obres del TGV a les obres del s soterrament, el Janer, sap perfectament que això serà, ¿què vol desgastar l’alcalde? Crec que ja n’hi ha prou de jugar amb la gent.
Es pot i es farà que es comencin quan abans l’estudi informatiu i la elaboració del conveni. Hi haurà partida als pressupostos del 2007 i es cercarà la complicitat del Ministeri, perquè si el ministeri no vol, per molt que al congrés aprovem lleis, al final els funcionaris son els que mouen la màquina i han d’obeir l’ordre de endavant o a via morta.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...