dissabte, d’abril 29

esperança al Orient Mitjà?

He vist una pel·lícula israeliana, Free ZONE, les protagonistes son dones, una israeliana, una americana i una palestina, sempre hem dit que aquest conflicte només el podran resoldre les dones.
Les notícies que m’arriben d’allà son però pessimistes, la situació a Palestina és terrible, la ajuda internacional bloquejada em diuen que la situació és desesperada.

Avui m’han enviat un correu sobre uns beduïns israelians, que van ser expulsats de les seves terres el 1951 i ara els expulsen de les terres on els mateixos israelians els van obligar a assentar-se, mai els hi van reconèixer legalment el seu poblat i ara els hi volen derrocar les cases, tampoc els deixen tornar a les seves terres, els volen fer anar a una ciutat per força.
La notícia arriba d’una web israeliana que es diu NO DIGUIS QUE NO HO SAVIES, potser la esperança es que la esquerra israeliana s’està refent, també hi a un enllaç a una pagina en anglès, http://www.pinv.org/ d’una Organització de israelians i palestins per la no- violència.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...