dijous, de maig 18

Crònica d'un trencament annunciat

Fonts autoritzades, m’han dit que en el pacte Mas- Zapatero hi havia la sortida d’ERC del govern. Tot ja estava pactat.
O sigui que si algú encara creu que un vot nul hagués evitat la fi del govern tripartit s’equivoca. El nostra govern està sotmès als interessos del PSOE i dels empresaris que subvencionen CiU.
L’abraçada de Zapatero amb Laporta podria ser el fi del somni de la sobirania de Catalunya, només queda Erc per evitar la espanyolització definitiva, de Catalunya, com em deia en Tardà, som el darrer bastiò.
Un exemple delque s'ha pactat:

He estat mirant el nou esborrany del projecte de Llei de “Parques Nacionales”. A l’Estatut del 30 de setembre a l’article 144, sobre les competències en Medi Ambient en teníem la competència exclusiva, en el del Mas-Zapatero hi afegeixen “respetando lo dispuesto en el articulo 149.1.23”, es a dir que la legislació bàsica correspon a l’Estat, se suposa que la gestió la tenim, però “ells” elaboren el Pla director, això sí, les Comunitats autònomes formaran part d’un Consell amb caràcter consultiu junt amb ONG i ajuntaments.
Catalunya es queda al mateix nivell que GreenPeace, ara bé com que la gestió es nostra ens ho hem de pagar nosaltres.
I això volen que segellem per 25 anys. Sr. Mas, ¿què se'n va fer de les competències exclusives i excloents?
Al menys ens quedar la dignitat que haurem dit NO.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...