dimarts, de maig 30

Debat de la Nació (Espanyola)

Zapatero: avorrit com sempre, un dels pitjors oradors del Congrés, 40 minuts d’autobombo i anunci de beques, regals... ¿a on aniran a parar?

Rajoy : millor orador però no sé si es creu el que diu o es pensa que la gent és tonta, ¿no recorda ja la campanya contra Catalunya, el boicot als productes catalans?
Zapatero s’anima quan replica a Rajoy, s’abona com el defensor de l’Espanya plural, critica que Piqué vulgui governar amb CiU.
S’apunta com a “ tanto” el que l’habitatge ara puji “només” un 12%, ¿on són els habitatges protegits? ¿a Catalunya?, diu que al 2006 es registra “la xifra més alta de habitatges començats”, només faltaria!
Escoltant a Zapatero, sembla que tot vagi de meravella, hi ha feina, tots som més rics, les viudes salten d’alegria amb els pensions que reben, baixaran els impostos, tenim superàvit, i a més exportem més. !Quina meravella! Es clar que tenim tants immigrants, ah! Una cosa no va bé, la inflació, per culpa del petroli.

Com sempre els del PP fan merder perquè el Zapatero parla més temps, ja a la dúplica es lamenta de que es va en contra del PP, una cosa té raó, que el Zapatero s’ha dedicat a parlar dels darrers dos anys i no del que pensa fer.

Duran i Lleida: transvasament del Roine, 4t cinturó, més nuclears.
Reclama una nou pacte estable amb el PSOE, això sí, per els interessos de Catalunya (ja coneixem quins son els interessos de Catalunya per el Duran, després de 20 anys no sé si es podrà tornar a omplir la boca amb el mateix discurs).
Reclama eleccions a l’octubre. ¿Què fera el Maragall, el que li interessa a CiU o al PSC?

Puigcercós
Puigcercós ha estat magnífic.
Ha dedicat una tercer part del discurs a argumentar el no a l’Estatut, el Zapatero no s’ha quedat amb masses arguments, per els que no l’han pogut seguir, el trobarà a la web del Congreso, al diari de sessions del dia 30 de maig.
Segons tots els periodistes ha estat el millor de lluny, a la sortida ens torbem amb el Jordi Barbeta, periodista de La Vanguardia, sembla que a sou de CiU, el reto a publicar més d’una ratlla sobre el discurs del Puigcercós.
Anem a sopar junts i de molt bon humor.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...