dijous, de juny 22

El Circ del PP

Avui la sessió de control ha començat a les 8 del vespre, perquè abans ha comparegut el Zapatero per explicar el que es va decidir al Consell Europeu, que ja ho sabiem, i a més ja s’havia debatut a la comissió de la Unió Europea, així durant 4 hores s’ha donat voltes a un tema de sobres comentat. Així és el Congrés.
Dons a les vuit començava pròpiament el Ple, amb una sessió de control que em creia anodina i avorrida, però a les 10 de la nit ha començat la bronca.
El PP tindria que quedar-se per sempre a la oposició, i ho haurien de transmetre en directe, tindria més audiència que el “Gran Hermano”,el meu marit es queixa de que no l’acompanyo al teatre, és que em passo moltes hores i al circ, i cap “show” es pot comparar amb el que passa aquí.
Veure a aquest “opuspijos” gesticulant, cridant, no té preu. La Dolors Nadal, la millor demagoga, avui s’ha superat, ha cridat que el Montilla s’ha embutxacat 1000 milions d’euros!!!, i veure el Zaplana, fent cara d’indignat,(no li sortia massa bé, se'l veia forçat) i la “modosita” Tormo aixecant-se de la cadira, en fi, estem distrets.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...