diumenge, de juny 18

Exageracions o Mentides

He llegit al EL PUNT un article de Emili Teixidor, sobre les exageracions expressades per polítics, especialment far menció com no, dels polítics del Partit Popular. Em sembla molt bé, com tot el que escriu l’Emili Teixidor, però en el mateix diari a contraportada i recalcat en groc, hi ha un article del Manuel Cuyàs on diu sense embuts que els dirigents d’ERC han deixat sol a en Carod durant la campanya. Curiosament a la foto al darrera del Carod s’hi veu en Joan Ridao (dirigent d’ERC i pare de L’Estatut del Parlament).
¿Per què aquest periodista diu que s’ha deixat sòl en Carod?, tots els càrrecs electes i ex-electes d’ERC hem estat fent el màxim d’actes que ens ha permès l’agenda ( per compensar el boicot als arguments al No) i en cap acte en Carod va “estar sol”. ¿Per què en fa notícia? ¿no serà allò de repetir i repetir fins que tothom s’ho cregui? ¿D’on treu que a ERC hi ha un pla per substituir-lo? ¿Perquè dóna a entendre allò de que a ERC hi ha mal rotllo?
¿No serà que no han tingut arguments per defensar l’Estatut de La Moncloa i ara toca eliminar l’emissari?
Les diferències que hi han a ERC entre els dirigents són les que hi han d’haver en qualsevol partit on hi hagi debat i democràcia interna i no crec que n’hi hagin més que a altres.
¿Ens trobem davant un cas d’ exageració?
Si ens fixem en la foto, veiem que s’enfoca a Carod i la seva dona i es deixa desenfocat al Ridao , així el lector es fixa només en el Carod i la seva dona.
El límit de la exageració a la mentida és molt tènue i la gran majoria dels/les periodistes s’el salten.
La gent sí que el veu, i no s’enganyin, la mala llet es veu d’una hora lluny i la mala llet contra Erc es pot rebotar en contra, que vagin en compte.

Ja he votat NO.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...