dimecres, de novembre 15

Obiang no és rebut al Congrés

Ahir vàrem saber amb sorpresa que Obiang, el president de Guinea Equatorial està de visita per Espanya i que venia avui al Congrés a signar al llibre d’honor.
Passada la sorpresa provocada per la frivolitat del President del Congrés, en Manuel Marín dit el “cholo”, va venir la vergonya.
A les 9 de la nit, vist el malestar a la cambra, en Marín molt "disgustat" amb els “grups minoritaris” va convocar junta de portaveus. La junta va decidir: canvi d’agenda i Obiang no vindrà al Congrés.
Erc ha aprofitat la avinentesa per entrar una iniciativa que ja teníem preparada d’abans de l’estiu sobre el poble Bubi. El poble originari de l’antiga illa de Fernando Poo, avui Bioko, per cert molt lluny de Guinea i que Espanya la va deixar lligada a l’estat guineà on domina la ètnia fang que s’ha dedicat a perseguir als bubis.

1 comentari:

Lord master ha dit...

Hola, este comentario no esta relacionado con el contenido del blog, ni nada de eso. Aunque a veces lo leo, hoy vengo a escribirte para que se haga eco de una noticia que aparece en meneame, que enlaza al sitio http://www.sodomylaws.org/world/iran/iran.htm
La idea es que, en vez de ponernos todos a mirar como pasa esto, escribamos en las bitacoras como de malo nos parece. Dicen que la blogosfera tiene cada vez mas fuerza sobre los medios, hagamonos sentir!!
Te pido que por favor escribas una entrada donde hagas mencion a la situacion de los homosexuales en Iran, y si conoces algun blog de politicos o similares que sean muy visitados, extiende el mensaje.
Esta "iniciativa" no tiene fines ni comerciales ni soy de ninguna ONG ni nada por el estilo. Solo me gustaría que por una sola vez, alguna de tantas "cadenas" que pululan por la red, tenga fines benéficos.
gracias de antemano.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...