dimecres, de desembre 20

Llibre Verd del País valencià

Hem rebut al Congrés una representació del voluntariat pel valencià, han editat un llibre sobre la situació medi-ambiental del País valencià, li he donat una ullada i és molt interessant i complert. ¡Que bé que encara hi hagi gent com aquesta!
Copa a Exteriors
He pogut assistir a una copa al Ministeri d’afers Exteriors. La anècdota és que m’he afegit a un grupet on hi havia el Jordi Xuclà, diputat de CiU amb qui hi converso bastant.
La conversa era sobre la situació del PSOE després de les eleccions catalanes, es curiós que gent que se suposa amb un cert nivell qüestionin la legitimat del govern de Catalunya, segones elles el PSC estava obligat a pactar amb CiU, i ERC no esta legitimada a pactar amb el PSC perquè va votar en contra del Estatut, naturalment com que els meus arguments no tenien cap possibilitat de ser escoltats els vaig abandonar.
Zapatero i ERC
Avui Zapatero ha vingut al Congrés a explicar els resultats del Consell Europeu.Ha tornat a obviar al portaveu d’ERC. Zapatero es menja la venjança en fred, la intervenció del Tardà en el debat e la memòria històrica no li va agradar

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...