diumenge, de desembre 3

Marxa per Gallecs


Fa uns anys es va promoure un Pla per protegir Gallecs, el mític espai del Vallés, destinat a ser una gran ciutat i no ho va ser.
Per sort ha quedat una taca verda que connecta la serrada litoral amb els cinlges del Bertí i altres espais verds cap el Montseny.
Quan es va decidir protegir definitivament aquest espai, els ajuntaments van córrer a quedar-se amb un troçet del pastís. Santa Perpètua sense cap criteri ambiental va demanar la part de Mogoda com a urbanitzable.
Fa poc l’Ajuntament, ICV i CiU, han aprovat el canvi a zona industrial, volen fer un polígon industrial amb un vila de 20 m. d’amplada, que de fet serà un cinturó que connectarà dues autopistes.
Es molt trist que una formació política que va de verda, prengui aquest tipus de decisions, acabes pensant que el color verd es limita al color de les camises del Herrera.També demostra molt poca sensibilitat per la història de la població, Mogoda és un lloc emblemàtic que està destinat a ser engolit per els polígons. Aquesta manca de sensibilitat és comprensible en una alcaldessa que no és de Santa Perpètua i possiblement aquests temes no els entén, però al representant de CiU que diu que està enamorat del seu poble, li creia una mica més de sensibilitat.
En un altre lloc del Vallés hi havia un altre protesta contra el Quart Cinturó, algún dia s'haurà de fer un llibre sobre la demagògia, interessos inconfessables, les cambres de comerç i els de camisa verda.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...