dijous, de desembre 14

Tardà i la memòria històrica



Tardà ha fet un discurs magnífic, presentant un text alternatiu a la Llei de la Memòria Històrica presentada per el govern Zapatero.
Zapatero estava molt incòmode en el seu silló blau, enganxaré el discurs perquè crec que val la pena.
Deu ni do el del PP, increïble el que s’ha dit, Espanya no ha fet transició.

(a la foto amb el premi a la pregunta de l'any)





CAMPANYES PER INTERNET
Avui comença el debat sobre la Llei d’investigació biomédica, he rebut en un dia uns 2000 correus, és el mateix text enviat amb diferents remitents amb noms ficticis. Suposo que deu ser obra d’alguna secta religiosa o d’algun grup proper al PP.
Tinc la temptació de treure el meu correu de la pagina del Congrés, però aleshores crec que sortirien perjudicades les persones que volen comunicar-se amb els polítics.
Aquestes campanyes, confesso que jo també m’he afegit a campanyes per Internet creient que era un instrument de pressió, no crec que siguin massa eficients, al contrari, et fan perdre molt de temps i fa que automàticament quan arriba un correu repetit ja els eliminis tots. En alguns casos, no és la primera vegada que em passa, encara que mai amb tanta virulència com avui, se’t fa tan antipàtica la causa de la campanya que actua en contra d’ella.
Asseguro que mai més donaré suport a cap campanya per Internet.


VOTACIO NOMINAL

Hi ha denominacions que s’han de fer per votació nominal, com els membres de la Comissió de Secrets d’Estat, avui hem votat l’Agustí Cerdà, un moment de la votació

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...