dimarts, de febrer 13

Diputada al Territori

Els diputats hem de fer feina al territori, els diputats alemanys disposen d’oficina a la seva circumscripció per atendre als ciutadans, aquí ens hem de buscar la vida, a vegades faig reunions als bars.
Aquesta setmana no hi ha Ple ja que hi ha referèndum a Andalusia, va bé perquè tinc més temps per dedicar-me a fer feina a Catalunya.
Avui ho he aprofitat per parlar amb veïns de Santa Perpètua. La impressió és que tenim un poble anèmic.
L’Ajuntament mantén les associacions amb lo suficient perquè no es morin de gana , però no massa perquè no surtin de perill i així es vegin obligades a callar, no fos que perdessin els 300 euros de subvenció. I ai de qui no s’ajupi i llepi la mà del subvencionador, serà un proscrit i haurà d’apartar-se de la vida social.
També cada vegada hi ha gent més conscient de la pèssima qualitat ambiental de la població.
De la contaminació atmosfèrica, n’he parlat aquest matí al Parlament, l’Estat prepara una llei que segurament envairà competències, però en la situació actual, si ha de servir perquè les altres administracions es posin les piles, ¡endavant Narbona¡

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...