diumenge, d’abril 29

Grups d’amistat

Al Congrés arriben moltes sol·licituds de Parlaments d’arreu del món per mantenir relacions d’amistat amb el Parlament Espanyol.
Els grups d’amistat organitzen intercanvis, les delegacions es troben normalment un cop l’any. Sempre és interessant ja que suposa un coneixement polític d’un altra país, clar que només t’ensenyen el que volen, però com que hi participen membres de tots els partits, fora de les sessions formals hi han moltes ocasions de compartir experiències.
Fa dos dies, em van dir que el grup d’amistat de Mèxic viatjava el proper cap de setmana,
M’ho vaig pensar una mica però com que coincidia amb el pont de l’1 de Maig, em vaig decidir.
Tenim una agenda interessant, sobre terrorisme, intercanvi cultural, emigració, inversions.
La delegació és complexa, el Isidre Moles, el Jordi Fernandez Díaz, més dos senadors del PP, el Robles i el Carcía Carnero, una sindicalista del PSOE, Isabel Lopez Chamosa, un parell de socialistes, un senador del PNV, una diputada del BNG, el senador Esquerda d’Erc i jo diputada d’ERC.
En aquestes delegacions s’ha d’evitar la confrontació, sinó es faria impossible, perquè estarem tot el dia junts, però crec que serà difícil.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...