dissabte, de març 31

Salvem els Muntanyans



http://muntanyans.gepec.org


Ja als primers pressupostos de la legislatura, hi havia una partida per la compra d’un terreny encara no urbanitzat a Torredembarra. Els Muntanyans.
Un dels pocs de la costa catalana que queden sense ciment..
Al ministeri n’estaven al corrent i la Ministra va declarar en una ocasió que ho veia bé.
Als segons pressupostos, també ho vàrem posar sobra la taula del Secretari general i va ratificar que era una de les accions prioritàries.
Avui m’han convidat de la Plataforma “Salven als Muntanyans” per veure sobre el terreny de què estem parlant.
He visitat la zona fins a la via, que ja esta protegida com espai natural i he vist el que voldrien salvar, els Muntanyans II. Els Muntanyans I ja esta ple de blocs d’apartaments.
L’Ajuntament hi vol construir, la Generalitat mira cap un altra costat. El Ministeri no es posarà en contra de l’Ajuntament, i si la Generalitat no ho evita, tornarem a veure una zona que podria fer de corredor biològic, ja que connecta la zona protegida de la platja amb un espai agrícola, en un altra urbanització de blocs d’apartaments.( A més és una zona inundable, això vol dir que quant es neguin les cases amb diners públics s’haurà d’indemnitzar als veïns).
A Creixell, el poble veí, hi havia un cas semblant i es va solucionar, o sigui que estem davant d’un cas de voluntat política.
Estic constatant, que els ajuntaments, no importa el color polític, davant de treure uns quants diners, estan disposats a requalificar-ho tot. Mirem el que està passant a Santa Perpètua, 23 anys d’ICV. ¿Qui governa a Torredembarra? No precisament CiU ni el PP. ¿Qui era regidor d’urbanisme de Torredembarra quan es va tirar endavant Muntanyans I? el Josep Bargallò (ERC).
Estem destruint el país.



¿Haurem de demanar al Ministeri que vingui a salvar Catalunya?

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...