dijous, de maig 24

13é absolts els “okupes” de Can Bernades

han estat absolts el grup de nois i noies que van efectuar un acte de protesta per la manca d’espais per els joves a Santa Perpètua.

El fiscal els hi demanava un anys de presó, tot perquè l’ajuntament (ICV) els hi volia carregar danys que ells no van fer.

Els joves que no volen formar part del consum e masses haurien de disposar d’un espai que se’l gestionessin ells mateixos, el actual equip (ICV) ha estat incapaç d’impulsar-ho, això sí , ara en el lloc de la masia que els joves reclamaven ara hi han unes carpes discotequeres, que el soroll que fan fins a la matinada obliga als pobres veïns de La Creueta (el barri que queda al davant) a dormir amb la finestra tancada i a passar calor o a engegar l’aire condicionat tota la nit. ¿aquest són els ecologistes de debò?

Visca el disseny

He visitat una llar d’infants que té un premi de disseny, però a dins la temperatura al juliol arriba a 40º, han obert uns finestrons i posaran ventiladors. ¿Estava dissenyat per Holanda o per Santa Perpètua?






El nostra ciclista, campanya ecològica


Malai Joya, la diputada afganesa lluitadora per els drets de les dones a l’ Afganistan ha estat expulsada del Parlament.

En plena campanya municipal, preocupada per tota la informació que em va arribant sobre el mal funcionament de l’ajuntament i la feina que m’espera si entrem a governar, em truca el Felip per dir-me que la Malalai Joya ha estat expulsada del Parlament afganès per insults a l’honor del Parlament.

¿Què podem fer? Pobres dones afganeses, han patit una guerra per res, per tornar on eren.

Amb la gran vergonya del que ha passat a Irak, ja no es parla de l’ Afganistan, es va entrar per alliberar a un país de la tirania dels talibans, si s’hagués reconstruït el país, si la gent hagués vist que tenien feina, que les seves filles podien anar a escola, potser s’hagué sembrat la esperança, però ¿què han vist? ¿què ha ofert occident? Després no volem entendre que s’estengui l’anti-occidentalisme.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...