diumenge, de maig 20

Desè, propostes dels veïns

propostes dels veïns

Comencem a repartir les propostes concretes que ens han fet arribar els veïns de cada barri.

No és cert que la gent passi de la política, la gent passa dels polítics, que no és el mateix.

En aquest moments a Santa Perpètua les associacions de veïns passen per un mal moment , excepte una o potser dues. Si analitzem quines són les que van malament, veurem que els president son membres del partit que governa.

La funció de les associacions no es fer festes abans de les eleccions.

La ciutadania té molt a dir i té molt clar quins són els problemes a resoldre, no tenen tan clar qui els hi resoldrà. Els que governen segur que no, i els altres?

Queda una setmana de campanya i la gent ja sembla un tan cansada de propaganda.

Algú s’ha queixat de que no fem mítings, sempre hi han nostàlgics. El dimarts, acte central de campanya no pensem agafar el micro, volem continuar conversant i dialogant, és una experiència molt enriquidora per els que volem entrar a governar, hauria de continuar després de les eleccions, al menys es el que entenc per participació ciutadana.

Parc dels ametllers

Hi ha molta opinió en contra de la seva urbanització, especialment dels que hi viuen a davant, volen que continuí tal com és, un espai agrícola que els hi recordi la natura com era abans de la invasió del ciment. Si no ens voten ho tenen malament, ja que els verds de debò el volen cementar.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...