dissabte, de maig 19

Novè, Mogoda i els ecologistes de debò.

Mogoda

Mogoda és l’antic nom de la població, ve dels ibers, allà hi ha el castell i uns habitatges, dels antics criats del marqués. Desprès del falllit projecte de la Barcelona 2000 del Porcioles, va quedar dins de Gallecs en mans del INCASOL.

El regidor d’urbanisme ha pactat dos polígons industrials nous, a Santa Perpètua, quart municipi de Catalunya en sól industrial, amb moltes parcel·les industrials desocupades,. El lloc on els vol instal·lar fa de connector biològic.

La gent es pregunta, ¿quan acabarà la invasió del ciment?

¿Aquests que governen són els ecologistes de debò?

Lluita contra el ciment a Creixent

Poden veure el video de campanya del Grup Organitzat pel Lliure Formigonar a la següent adreça:

http://www.youtube.com/watch?v=X_EDGF6xr7s

el cement és la marea negra que no para


Sopar amb els veïns i cultura política

He aprofitat per saludar a membres d’altres partits i començar a fer cultura política. Una de les coses que he aprés a Madrid es a separar el debat polític del personal. Als pobles és més difícil perquè s’hi ajunten històries familiars, però a aquestes alçades del segle XXI, hem d’acabar-ho. Un dels meus objectius es acabar amb el “mal rotllo” polític, que una persona doni suport a una llista determinada no vol dir que ja no pugui parlar amb els de l’altra llista.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...