divendres, de maig 18

Vuitè, visita al Casal d’Avis de la Rambla

Casal d’Avis de la Rambla

Situat en una torre construïda per un perpetuenc que va fer les “amèriques”, el Casal dels avis es troba en un bell edifici, ara amb un cert abandonament.

La alcaldessa vol fer fora els avis i fer-los anar al barri de Can Folguera.

Ells s’hi senten molt bés, estan a una cantonada céntrica, els hi agarada fer petar la xerrada en un lloc vital com és La Rambla i la plaça de l’ajuntament. Van fer una tancada i la alcaldessa els ha deixat però no hi inverteix ni un euro.

CiU per la seva vergonya no van dir res . Des d’ERC els hi varem fer costat i els socialistes s’hi van afegir.

A Can Folguera s’ha construït un centre de dia i casal, amb molt bons equipaments, però per a molts avis queda lluny, a més, està situat en un pati interior d’una illa, l’alcaldessa i el seu equip van tenir molt mal gust en escollir aquell lloc per els avis, es mereixen unes vistes més agradables i un lloc més digne.

Visita a Can Taiò

La majoria de les persones amb les qui parlem, volen ja un canvi,

Recordem el nostre compromís de que els càrrecs d’ERC estaran només vuit anys en el mateix càrrec, crec que aquesta norma s’hauria de generalitzar.

El que arribo a sentir em descobreix unes practiques caciquils d’aquest equip de govern que haurien de fer caure la cara de vergonya als dirigents d’ICV, Probablement no s’ho creurien, crec que haurien de passejar per Santa Perpètua i parlar amb els veïns.

Realment , després de 28 anys en el càrrec fa que algú es creui li doni impunitat.

Després ens diran que el poble els hi dona la majoria, el que no explica és com aconsegueix els vots.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...