dijous, de juny 14

Llei d’investigació Biomèdica

Avui s’aprova el text definitiu de la Llei de la Investigació Biomèdica.
Ha estat molt contestada per els lobbys catòlics, durant mesos van estar enviant correus.
Es el lobby més ben organitzar sense punt de comparació.
Quant hi ha un tema que no els hi agrada generen unes llistes de correus impressionants, en rebia cents per dia. Realment posen en perill el sistema i tot sigui dit, no té cap efecte sinó al contrari.
Jo ja he deixat d’enviar correus de protesta perquè estic convençuda que te l’efecte contrari, genera una antipatia al que els rep que acaba perjudicant la causa.
El motiu de la protesta és que la llei permet la transferència nuclear.
Es a dir que a un ovocit anucleat se li transfereix el nucli d’una cèl·lula adulta amb la finalitat de poder crear línies celulars.
Els catòlics, consideren que l’òvul encara que sigui amb el nucli no d’un espermatozou sinó d’una altre cèl·lula és un ésser humà ni més ni menys.
Jo crec que els manipulen, parlen de clonar, d’investigar amb embrions, i això la llei ho prohibeix clarament.
M’he referit als conflictes de la Llei amb l’Estatut.
El Ministeri es reserva competències de control amb una Comitè centralitzat perquè diuen tenen por del que es pot fer a València.
Curiosament una Comunitat governada per el PP, però el negoci és el negoci i sembla ser que allà no tenen gaires problemes bioètics.
A nosaltres l’argument no ens serveix, perquè els governs canvien i les competències no tornen mai un cop adjudicades.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...