dissabte, d’octubre 6

Birmània.. No useu la benzina de Total

Posted by Picasa

He volgut participar e la manifestació per la Pau a Birmània.

A la mateixa hora a 90 ciutats de tot el món, ens hem aplegat unes poques persones per demanar la fi del patiment de la gent que té a dissort de viure a Birmània.

Es tot el que podem fer, les NNUU poden pressionar ,però no molt. La Xina es amb qui Birmània té més relacions econòmiques, però no podem esperar que al règim de la Xina li import massa el respecte dels drets humans.

Potser podem fer més, la empresa francesa Toral hi té negocis, podem no comprar-li benzina i demanar a les agències de viatges que no organitzin viatges a Birmània, tots els beneficis van a parar els militars que ja es queden amb el 50% del PIB del país.

La setmana passada vaig intentar que el Congrés fes una declaració de condemna del govern de Birmània, semblava que no hi hauria inconvenient però no va poder ser perquè algun grup s’hi va oposar(les declaracions es fan si cap grup s’hi oposa). No sé qui ha estat però tinc les meves sospites, si són certes ja ho explicaré-

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...