dimecres, de gener 23

Avortament lliure i gratuït

Les obligacions a l’Ajuntament no m’han permès assistir a una concentració a favor de despenalitzar l’ avortament .

Per a mi, el no haver aconseguit canviar la llei ha estat el gran fracàs de les dones en aquesta legislatura. La culpa la té la vicepresidenta, la Mª Teresa Fernández de la Vega.

La necessitat de reformar el codi penal la vaig manifestar ja al principi de la legislatura.

Ho he estat comentant amb les diputades socialistes més feministes. A tot Europa , (excepte Espanta e Irlanda) durant les 12 primeres setmanes es pot avortar sense donar explicacions, també a Turquia. A Alemanya, hi ha un comitè que dona suport a la noia, per assegurar que l’avortament no en contra de la seva voluntat. En aquest aspecte les dones turques tenen més drets que les espanyoles.

Vaig anar insistint, finalment em van donar a entendre que la darrera paraula la tenia la vicepresidenta.

Vaig parlar amb la Mª Teresa Fernández de la Vega i em va dir que en aquesta legislatura no s’abordaria aquets tema. Punt final.( pel que sembla no volia més fronts amb els bisbes)

Com sempre la societat es mou més rapit que el Congrés, abans d’acabar la legislatura ha esclatat el tema de l’avortament. Són moltes les dones que avorten, afortunadament disposem d’unes clíniques privades que fan la seva feina amb professionalitat, discreció i rapidesa. Costa uns 300 euros. Entre elles la Clinica Ginemedex, que ha tret a moltes dones d’un problema molt seriós com és un embaràs no desitjat.

Independentment de que s’han d’evitar els embarassos no desitjats, i avui hi han suficients mitjans per evitar-ho, sempre hi ha el marge d’error, un error que les dones tenim el dret de corregir.

No m’ho puc creure que encara estiguem així. L’Opus té molt poder i si badem anirem reculant i ells avançant.

.

¿qué passarà si guanya el PP?

!Que no torni, mai més!

!Que no haguem de patir! Si fóssim independents ja ho hauríem solucionat.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...