dijous, de febrer 14

Ànim Duran

M’he assabentat per la premsa de la mala notícia que a en Josep Duran se li ha trobat un tumor maligne al pulmó.

La bona notícia, és que ja li han extirpat i la perspectiva és de curació total.

Des d’aquí li desitjo un ràpida convalescència.

Pel que conec del Josep Duran, es una persona que es cuida molt, es assidu al gimnàs i farà el que calgui per tornar a estar en forma aviat.

Es tranquil·litzador que avui el càncer ja pot ser curable en molts casos, això es degut a l’esforç de moltes i moltes persones que porten investigant i tractant el càncer, no sempre amb prou suport i a costa de molt sacrifici personal. En la meva vida professional he tingut contacte amb molts oncòlegs i els respecto i admiro moltíssim.

El que em pregunto és si a tothom se li diagnostica tan ràpidament i se li opera amb la celeritat en que se li ha operat al J. Duran al Hospital de Barcelona

A un amic meu,que no era de cap Mútua, fa poc se li va trobar un càncer de bufeta i gràcies a un ”enxufe” se li va extirpar ràpidament amb resultat totalment satisfactori, si no arriba a ser per “l’enxufe” s’hagués hagués hagut d’esperar sis mesos. Qui sap si ja hagués estat massa tard..

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...