dijous, d’abril 17

Alstom apadrina el Parc del Calderí


A Sta. Perpètua hem vist com els polígons anaven substituint els conreus, on hi havien horts i vinyes avui hi han fàbriques, soroll i carreteres.

La lluita contra el canvi climàtic es cosa de tots, en aquest sentit he començat contactes amb les empreses ubicades al nostra territori, no solament per solucionar els problemes ambientals que originen sinó per anar una mica més enllà, fer que les empreses coneguin Sta. Perpètua, que coneguin els nostres problemes ambientals i que s’impliquin en el nostre esforç per mantenir el poc espai verd que ens queda.

La primera empresa que ha respòs favorablement ha estat la empresa Alstom amb la que he signat un conveni per el que Alstom apadrina el Parc del Calderí. Aquest any ens ha aportat la quantitat necessària per la neteja anual del parc, 6.000 €, ara cal que els ciutadans col·laborem respectant el parc i mantenir-lo net.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...