dimecres, de setembre 17

¿Qui decideix?

El diputat Joan Tardà per fi ha aconseguit que el govern espanyol accepti introduir en el repartiment del 0,7% de l’IRPF per a finalitats socials criteris de distribució territorial entre les comunitats autònomes.
Es una llarga lluita, la passada legislatura varem xocar amb un NO rotund amb el arguments més dispars que aleshores els socialistes catalans varen defensar.

També vaig tenir un NO rotund per la modificació legal de la interrupció voluntària de l’embaràs. Algunes socialistes estaven d’acord que ja tocava. Em van enviar a parlar amb M Teresa Fernández de la Vega la que em va dir categòricament i definitivament que en aquella legislatura no es tocaria res.
No va caldre desencadenar cap debat perquè es va desencadenar sol , com ja recordareu amb tancaments de clíniques i situació molt compromesa per metges i usuàries.
Finalment després de tants anys de “democràcia”serem uns dels darrers estat d’Europa on es legalitzarà l’ avortament fins la les 12 setmanes de gestació.

¿Perquè no es va fer abans? Pel que sembla els que decideixen són els que fabriquen les enquestes del estat de opinió. Pel que es veu les grans decisions del país es prenen segons com bufen els vents a les tertúlies mediàtiques.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...