dissabte, de setembre 26

caminada a Santiga






L'Amir encara no coneixia Santiga.


Un passeig familiar, molt agradable

les darreres pluges ens han preparat sorpreses



l'Ernest Vilàs ens ha explicat històries de Santiga








Ens ho hem passat bé, aviat hi tornarem a inaugurar el camí de la riera.









Posted by Picasa

dissabte, de setembre 19

Endavant gent d'ERC

Endavant gent d'ERC.
Aquest matí a Santpedor ens hem trobat més de 200 càrrecs electes de ERC.
S'ha valorat el moment polític i la estratègia a seguir quant ja s'ha esgotat la via autonòmica, ja sigui en llibertats com en obtenció de recursos.
El fet d'Arenys de Munt marca un abans i un després. Ara s'haurien d'anar fent referèndums a municipis d'arreu dels Països Catalans, que la ciutadania pogués exercir el dret a opinar sobre un tema tan important per el futur de la gent que viu i viurà en aquesta terra com és decidir si vol continuara vinculada a l'Estat espanyol o vol constituir un estat propi dins de la UE.
Aviat municipis com :

Caldes de Montbui
Montblanc
Borges Blanques,
L'Arboç
Alella
Santpedor
Agullana
Xerta
Seròs
faran referèndums i més en seguiran.

dilluns, de setembre 14

Què passa amb els llibres escolars?

Avui m'ha explicar una dona que ha hagut de pagar 600 € per els llibres escolars de la seva filla en una escola pública de Sabadell. No ha pogut aprofitar llibres dels fills de les seves amistats perquè “han canviat els continguts”.

El seu cas és complicat, família monoparental. amb dos fills, feina inestable. Com ella n'hi deuen d'haver-hi molts.

Em preguntava, perquè no es poden passar els llibres d'un any per l'altra, tan canvien?

Es exagerat i ja es hora de que algú intervingui a nivell nacional.

El recurs de les famílies és demanar una beca, a aquesta dona no li tocarà perquè no té nòmina, s'haurà d'adreçar al seu Ajuntament a demanar ajuda. O sigui que al final acabarem pagant els ciutadans.

La pregunta és qui controla quants llibres s'han de canviar cada curs, el preu i si és necessari realment canviar tots els llibres ?


Fins quants els ciutadans haurem de sostenir un negoci editorial?

Ja és hora de que algú digui les coses per el seu nom.

No ens refiem de la proposta del ordinador, ja intentaran de vendre als mestres material en suport informàtic.

Qui controla als mestres?


diumenge, de setembre 13

Set eurodiputats donen suport al referèndum d'Arenys


L'eurodiputat d'Esquerra, Oriol Junqueras, i els del Partit Nacional Escocès, el Partit Gal·lès, la Nova Aliança Flamenca, el Partit de la Nació Corsa i Pels Drets Humans en una Letònia Unida han signat un manifest de suport al referèndum d'independència d'Arenys de Munt. Els eurodiputats, que formen part del partit de l'Aliança Lliure Europea (ALE), afirmen que els ciutadans han de poder decidir sobre tots els àmbits de la vida pública i que, per tant, també tenen el dret de decidir a quin estat volen pertànyer. Els parlamentaris defineixen el dret de l'autodeterminació com una eina de radicalitat democràtica.

Així mateix, el document sosté que el dret de l'autodeterminació és un esglaó més cap a la democratització de la societat, tal com en el seu dia ho van ser la llibertat de pensament, el dret de vot o la llibertat d'associació.

Avui a Arenys han fet història

He anat a Arenys per donar suport al referèndum, també perquè he volgut ser present en un esdeveniment que tinc la intuïció de que farà història.
Gràcies en gran part als nacionalistes espanyols que han fet de altaveu i avui Arenys era una festa, hi havia gent d'arreu de Catalunya.
Les imatges mostren el ambient.
Ara cal que a tots els pobles i viles de Catalunya s'organitzin referèndums. En una societat democràtica la ciutadania té dret a expressar la seva opinió sobre qualsevol tema via referèndum.
El seu esperit democràtic dels espanyols se'ls hi acaba quant els hi toquen el nacionalisme.

Ja se sap quant es toca “la unidad de la patria “... mireu amb qui ha pactat al País Basc.






divendres, de setembre 11

La Diada de la Noa


Avui la notícia d'aquesta diada no ha estat la crisi ni el Laporta al a "mani" sinó els xiulets a la Noa amb el suport oportunista de ICV.
Es un segell demarca dels" verds de debò", aprofitar el que passa a veure si surten a la foto.
Recordo una manifestació en suport del poble saharià, érem allà suant sota una solellada, de sobte apareix el Saura agafa un saharià es fa la foto i desapareix al instant. Això es oportunisme professional !
Ja els coneixem, però avui s'han equivocat de ple. A la entrevista de la Noa a La Vanguardia es pot entendre millor qui és.

A Sta. Perpètua hem celebrat la Diada en una ambient distés i participatiu tal com s'ha respirat durant la recent Festa Major, és l'efecte del canvi.
Algunes imatges del 'acte.

Posted by Picasa

dijous, de setembre 10

Noa, benvinguda a Catalunya, com sempre.


ICV pensa protestar per la presència de Noa a la diada.

ICV una vegada més p.. fora de test.

Noa, és una dona que ha estat molt valenta, que s'ha posicionat sempre clarament per el diàleg entre palestins e israelians, inclús en els moments més crítics quant la majoria de la població israeliana, molesta amb els atacs a civils, reclamava més mà dura contra els palestins.

En el seu blogg es pot llegir la seva resposta a ICV

A Israel hi ha gent molt valenta com la Noa que parla clar i en contra de la opinió majoritària.

Ja voldria veure a aquests que aquí es manifesten en contra de Israel que farien si els hi hagués tocat néixer a Israel.

Aquesta facilitat amb que els verds de debò classifiquen a bons i dolents els posa en el mateix sac que la Pilar Rahola.

Uns són antisemites i l'altra filosemita, tots són racistes.


Benvinguda Noa, és un honor que formis part de la nostra diada.


Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...