dimarts, de febrer 9

Ens han aprovat tots els projectes del FEOLS



M'acaben de informar que el Ministri ens ha aprovat totos els projectes dle FEOL per el 2010.
La veritat és que els diners de l'estat ens han anat molt bé.
(fotos del bosc després de la ventada)
Per el 2010 podrem donar un bon impuls a la modernitazació de la administració municipal (que bona falta li feia) i ens permetrà salvar el bosc Soldevila.
Els que hem passat la infància a Santa Perpètua tenim un especial record per aquest indret, en diem bosc perquè abans ho era, al estïu hi anavem a fer baranades, a menjar la truita per dijous gras, una tarda al bosc era una tarda d'aventures, molts bons records hi estan associats.
La línia del tren Mollet -Papiol li va fer una bona queixalada i la ventada de l'any passat el va deixar tan malmés que demanava una bona inversió.
La situació econòmica ho podria have endarrerit tant que la seva recuperaciò que hagués pogut ser irreversible i al final seria en un parc urbà més.
Ara, gràcies a aquests fons, 200.000 €, es replantaran arbres, es faran camins amb materials naturals i passarà ser una espècie de "arboretum", una exposició de diferents espècies d'arbres convenientement identificades perquè els urbanites ens anem apropant a la natura i al costat de casa podrem gaudir d'una illa de tranquilitat.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...