dimecres, de juny 22

SOS Afganistan

Avui he rebut a una dona de l’Afganistan, ha vingut acompanyada per uns nois catalans que estan treballant allà, ajudant amb el que poden.
Ens estem oblidant de l’Afganistan i la situació allà es terrible. En realitat no hi ha govern, les ONG’s només actuen en l’àrea protegida per l’exèrcit, el conreu de l’opi ha tronat a proliferar i els senyors de la guerra imposen la seva llei.

Aquesta dona té una ONG RAWA, que intenta ajudar a les dones, i per primera vegada es presentarà una llista de dones a les eleccions. Ha vingut a demanar suport. El govern ja li ha dit que no pensa col·laborar en projectes on no hi ha seguretat. Crec que hauríem de viatjar un grup de diputades per donar suport a la llista.

Per la tarda ho comento amb la Carme Alborch, la presidenta de la comissió de la dona. No ho veu possible. Em trobo el president del Congrés, el Marín i li comento. Tampoc ho veu possible.

.....

Em venen a veure uns empresaris de Farmaindustria, ja tenen el esborrany de la futura Llei del Medicament. Estan molt preocupats.

Continuen visites en relació a la Llei del Tabac.

....

Sopar de tots els diputats catalans, ens conviden del grup Paradís. Sopar de pa amb tomàquet de disseny. Molt bo. M’assec amb la Meritxell Batet, s’ha enamorat d’un diputat del PP, assessor del Rajoy. Al PSOE ha caigut com una bomba, s’anaven a casar aquest estiu i de moment ho aplacen.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...