diumenge, de maig 4

Forum On line



Del 24 al 27 de juliol hi haurà a Barcelona un esdeveniment molt important, la premsa s'hi referirà per l'aportació econòmica que suposarà, per per nosaltres té el valor afegit de mostrar Catalunya al món, com una societat oberta i escrupolosa amb el respecte per els drets humans.
Afegeixo un link al Forum Online que en ocasió dels Euro Games té com a objectiu recollir una base de dades sòlida i analitzable sobre la opinió de totes les persones que vulguin aportar el seu parer.
http://www.panteresgrogues.cat/cms/index.php?/content/view/14/22/lang,ca_ES/
El gruix d’aquest treball de recollida d’opinió serà el subjecte principal de la feina que es realitzarà a la conferència sobre drets humans que en motiu de la celebració dels EuroGamesBarcelona2008 que es realitzarà els dies 25 i 26 de juliol de 2008 a Barcelona.
Les conclusions es faran arribar a les mes altes autoritats dels països implicats i es proposarà com a document de treball al Parlament Europeu i a les Nacions Unides.



2 comentaris:

Isaac Garcia ha dit...

I si Catalunya és un referent en matèria de drets i llibertats LGTB és també gràcies a la teva dedicació, Rosa Maria. Salut!

Brian ha dit...

Ja sé que esta entrada no té res a veure amb el tema del post, però voldria fer arribar un cop més un crit per a la seny a la direcció d'ERC. Demà a Amposta, 12.00, hi haurà la manifestació de la PDE en contra del transvasament de l'Ebre. Mireu-ho. Vereu milers de ciutadans, enganyats i decebuts, però tornant al carrer - amb el suport de més de 200 grups/entitats - incloent els principals ONGs ecologistes, sindicats, col·lectius, i fins i tot les associacions de veins de BARCELONA !! La mateixa gent que en teoria hauria de voler l'aigua !
i és que l'engany no te paraula, fa 4 setmanes el govern va prometre que només (je je) volien un transvasament de entre 30 i 40 hm per arribar fins al maig 09 quan tindran la desaladora nova. Pos, estes dies ja han pujat els embassaments més de 45 hm, i encara pujen. (per no parlar d'altres alternatives que no s'han mirat amb la mateixa urgencia que el tubo del Sr Baltasar). Faig un crit a la mani de demà, però sobretot a ERC, que ho miren bé que és més interessant, estar en el poder o estar amb els catalans.
gràcies per l'atenció.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...