dijous, de maig 1

¿Ens traspassaran el aeroport del Prat?

Esquerra ha presentat al Congrés una nova proposició de Llei per al traspàs de l'aeroport del Prat a la Generalitat

ERC demana la transferència a la Generalitat de la titularitat de l'Aeroport del Prat i la creació d'un consorci en què el Govern tindria una participació majoritària del 40%. Els ajuntaments de Barcelona, Gavà i el Prat en tindrien el 30%, les organitzacions socials i empresarials el 15%, i l'Estat un altre 15%.

El aeroport del Prat és un element clau per a la economia de Catalunya, a Espanya tenen claríssim que el Prat no pot fer la mínima ombra a Barajas, mentre que a Barcelona arriben els vols de baix cost plens de turistes amb xancletes, les grans multinacional van desertant de Barcelona i l’impost de societat migra a Madrid.

Durant la dura negociació de l’Estatut es va posar aquest traspàs sobre la taula, però els socialistes espanyols van preferir donar el govern de la Generalitat a CiU abans que deixar anar l’aeroport, ells sí que son uns bons nacionalistes i vetllen per els interessos de la seva nació.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...