diumenge, de setembre 13

Set eurodiputats donen suport al referèndum d'Arenys


L'eurodiputat d'Esquerra, Oriol Junqueras, i els del Partit Nacional Escocès, el Partit Gal·lès, la Nova Aliança Flamenca, el Partit de la Nació Corsa i Pels Drets Humans en una Letònia Unida han signat un manifest de suport al referèndum d'independència d'Arenys de Munt. Els eurodiputats, que formen part del partit de l'Aliança Lliure Europea (ALE), afirmen que els ciutadans han de poder decidir sobre tots els àmbits de la vida pública i que, per tant, també tenen el dret de decidir a quin estat volen pertànyer. Els parlamentaris defineixen el dret de l'autodeterminació com una eina de radicalitat democràtica.

Així mateix, el document sosté que el dret de l'autodeterminació és un esglaó més cap a la democratització de la societat, tal com en el seu dia ho van ser la llibertat de pensament, el dret de vot o la llibertat d'associació.

Avui a Arenys han fet història

He anat a Arenys per donar suport al referèndum, també perquè he volgut ser present en un esdeveniment que tinc la intuïció de que farà història.
Gràcies en gran part als nacionalistes espanyols que han fet de altaveu i avui Arenys era una festa, hi havia gent d'arreu de Catalunya.
Les imatges mostren el ambient.
Ara cal que a tots els pobles i viles de Catalunya s'organitzin referèndums. En una societat democràtica la ciutadania té dret a expressar la seva opinió sobre qualsevol tema via referèndum.
El seu esperit democràtic dels espanyols se'ls hi acaba quant els hi toquen el nacionalisme.

Ja se sap quant es toca “la unidad de la patria “... mireu amb qui ha pactat al País Basc.






Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...