dimarts, de setembre 21

setmana mobilitat

Fa molts anys que es celebra la setmana de la mobilitat sostenible,  ja no és notícia.  Es va abandonar "el dia sense cotxes" per el caos que creava però s'ha anat celebrant amb un altre format.
Els ajuntaments que s'hi apunten s'han de comprometre a realitzar durant l'any algunes actuacions que afavoreixin una mobilitat menys dependent del automòbil privat.
Potser no és tan notícia, però alguna cosa està canviant.
Recordo quant fa uns tres anys vaig començar a mourem amb bici per Santa Perpètua, era motiu de comentaris, ara  son moltes les bicicletes que circulen, per no parlar  de bicicletes per lleure,  només cal veure la foto de la bicicletada d'aquest any.
Ara bé,  s'ha fet una  feina constant de més carrils bici, més carrers peatonals, etc.
Això demostra que un canvi és possible, potser no calen grans coses, sinó  voluntat,  constància i  convicció.

1 comentari:

Unknown ha dit...

¡hola rosa!
¿que tal estás? me gustaría mucho contactarte pero solo tengo un mail antiguo del congreso de los diputados y me lo devuelven...estoy en Brasil y quería mucho hablar contigo!! tengo que consultarte sobre mujeres y política!!! con mucha alegría encontré tu blog en internet!! te dejo mi mail para que puedas contactarme!! aplepori@hotmail.com
besos brasileños,
Ana Paula Lepori

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...