diumenge, de novembre 7

El Segle de les Dones


Fa uns anys, bastants, recordo un TIME que parlava del aleshores futur segle XXI com el segle de les dones, predient els experts, que la incorporació de les dones a tots els àmbits de la societat faria canviar el futur de la Humanitat.
Estic expectant, i m'agradaria viure molts anys per poder-ho comprovar i participar d'aquest canvi.
De fet , crec, que ja es veuen els primers brots, i no penso en les dones que arriben a ocupar alts càrrecs en la política, sinó a totes les dones que les darreres dècades han estudiat i han ocupat en massa activitats que abans eres quasi exclusives dels homes.
Avui mentre assistia a un magnífic concert donat per dues dones molt joves, una de Sta. Perpètua, la Alba Haro, magnifica violoncel·lista acompanyada al piano per la Sandra Bellver.
Fa 20 anys, quant anava a un concert la gran majoria dels musics eren homes, després les varem anar veient a les orquestres, ara ja tenim grans solistes, a Sta. Perpètua hi viu la Alba Ventura.

Es un exemple, sembla ser que el canvi més impactant serà a l'Africa, com em va dir un català del Congo, aquest país el fan funcionar les dones.
Inshal·là

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...