dimecres, de juliol 7

DIMARTS 6 de juliol del 2004

Al Juliol no hi ha plens, s’aprofita per treballar en comissions, tret d’algun ple extraordinari. Avui n’hi ha un de convocat, el Consell de Ministres va decidir enviar tropes a l’Afganistan i avui es porta al Congrés dels Diputats perquè s’aprovi o es denegui.

En Ramon em porta una còpia de la carta del president de l’Afganistan al Kofi Anan perquè la tradueixi.

A la carta demana ajuda a les Nacions Unides, en vista a les eleccions està augmentant la violència especialment cap els col·laboradors internacionals amb el propòsit d’impedir les eleccions.

ERC votarà a favor d’enviar tropes, aquest cas no té res que veure amb el de l’Irak. Aquí s’hi va per mandat de les Nacions Unides i per lluitar contra les forces que volen impedir la estabilització de la democràcia.

En el Ple el PP hi està d’acord, per diferents motius, els d’IC desbarren completament, potser el Zapatero no els hi ha passat la carta del Kofi Anan.

Acabem bastant tard i no tenim temps de tornar a Barcelona, anem a sopar plegats, ve també la Begoña d’EA. Ens explica que a la passada legislatura, un d’IU de Barcelona, per no pagar hotel viatjava tota la nit en tren en un vago-llit cap Barcelona i de matí tornava amb el pont aeri.

Més xafarderies, en Duran i Lleida, no deixa que els membres del seu grup facin servir el cotxe oficial i es fa obrir la porta per el xofer.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...