dijous, d’abril 16

Gràcies, Carod


Avui, fa dues hores Josep Lluis Carod-Rovira ha avalat públicament la candidatura de Joan Puigcercós.

Ha posat fi a un temps de neguits innecessaris, amb sensació de inestabilitat, precisament en uns moments que el país necessita que la gent que ens dediquem a la política activa estiguem pendents dels grans reptes socials a que ens enfrontem i no perdem energies en disputes internes.

Gracies Carod, perquè tot i sent un polític jove, en plenes facultats físiques e intel·lectuals, per el bé de ERC i del país has decidit avalar a en Puigcercós.

En Carod és un gran polític, potser el millor orador de la nostra epoca, que té la facultat de il·lusionar i fer somiar. Per això ha estat tant atacat, perquè a molts polítics mediocres els hi ha fet por. Ha entès el moment i ha fet que molta gent ens hàgim cregut que un altra país, una Catalunya lliure e independent encar és possible.

I ha entès que ara són altres moments, que ve una nova generació i que per sort a ERC tenim el relleu preparat. Tenir un tàndem ha de ser per sumar i no per restar.

Demà els militants d'ERC quant llegeixin les notícies segur que es reanimaran i tornaran amb forces renovades a treballar per el nostra gran projecte,una Catalunya lliure, potent i en la primera línia dels estats europeus.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...