dimarts, de gener 30

Visita al Bundestag


Jornada de treball al Bundestag (Berlin), dos temes :
Constitució Europea : ponència molt interessant del Dr. Andreas Maurer.
Així com a Espanya només preocupa el NO francès i sembla que es cregui que ampliant els temes socials del Tractat seria suficient per atreure als francesos, aquí també s’ha parlat del NO holandès, més degut a la pèrdua de pes dels Estats petits i la seva por a perdre la identitat.
A Alemanya també creix l’euroescepticisme, principalment a la alemanya de l’Est, que tem que amb l’entrada de nous membres pobres perdin les ajudes.
Segon tema: la immigració. La diputada dels verds alemanys, ha posat el dit a la nafra,¿ no hauríem de revisar els tractats de pesca?, si no sobre explotéssim els bancs de pesca de la costa africana potser no hauria de emigrar tanta gent cap a Europa
Sobre immigració, sembla que no serà difícil de consensuar una política comuna de visats, el que m’agradia es que també hi hagués una política comuna de refugiats i es tingués més en compte la situació de les dones en situació de maltractament i casaments forçats.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...