dijous, de febrer 18

Contra la homofòbia al futbol


Demà divendres dia 19 de febrer es celebrarà a l'Estadi Narcís Sala de Sant Andreu, al carrer Santa Coloma 39 de Barcelona, dos partits amistosos, un masculí i l'altre femení entre el C.E. Panteres Grogues i l'U.E. Sant Andreu per tal de conmemorar el Dia Contra la Homofòbia en el Futbol.

Aquesta iniciativa, sorgida a Anglaterra i que encapçala la Fundació "The Justin Campaign", té com a objectiu lliutar contra la homofòbia i totes les formes en que aquesta es presenta a tots els nivells, també en l'esport, i més concretament, en el món del futbol, un dels ambients (especialment a Europa i Sud-Amèrica) on més habitual és veure i sentir manifestacions homòfobes.

El nom de "The Justin Campaign" fa referència a Justin Fashanu,el primer futbolista professional en declarar-se obertament homosexual. La pressió que va haver de suportar en el seu entorn degut a aquest fet i juntament amb d'altres circumstàncies, el va portar a suïcidar-se l'any 1998. Des de llavors, cap altre jugador professional ha gosat "sortir de l'armari".

El partit de futbol masculí començarà a les 19:00h i a les 19:30h hi haurà el partit de futbol femení.

la entrada és gratuïta


Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...