dilluns, de febrer 25

El Solbes fa campanya.

Avui s’ha despenjat el Solbes amb la promesa d’abaratir el cost de canviar la hipoteca.

Em fa molta gràcia, va tenir la oportunitat l’any passat quan es va debatre la llei 41/2007 de regulació del Mercat Hipotecari.

Aleshores es va tancar en banda a anular les despeses quan es vol millorar les condiciones de les hipoteques, i ara surt que en “determinats casos”, si ara fa un any es va negar en banda a legislar-ho i, ¿ara què ens ve a dir?.

Tot plegat molt poc seriós i tan sols són promeses electorals.

Solbes no juguis amb les hipoteques, es massa dramàtic per aixecar falses esperances.

Et teníem per una persona seria,

¿Es igual PP i PSOE?

El president Pujol diu que per Catalunya és el mateix PSOE i PP.

No estic d’acord, no és el mateix.

El PP deliberadament no va invertir a Catalunya, ni tenia pensat invertir-hi. Al 2004 ens varem trobar amb els calaixos buits de projectes, van acabar com van poder la autovia d’Igualada i res més. Tan sols hi havia el IV cinturò. No parlem de inversions en ferrocarril. Res de res. El fam`s desdoblament de Vic-Barcelona, no hi havia ni l’avantprojecte. Ara s’està ultimant el projecte.

Efectivament, durant aquets 4 anys s’han redactat els projectes i ara estan i algunes cobres ja s’estan començat, com el Mollet-Papiol. A Costes exactament el mateix. He estat en varies ocasions a la delegació de costes i he comprovat la paralització total i absoluta de l’època PP.

Per cert, amb la complicitat de CiU. ¿Què va pactar CiU al Majestic? ¿Què ha pactat ara? ¿Una Secretaria d’Estat de la Mediterrània en lloc del Ministeri d’Exteriors que ja els hi han negat del tot? ¿Quanta gent intenten col·locar?

D’acord que el PSOE no té massa interès en invertir a Catalunya, potser amb un altra sistema electoral seria diferent.

La solució no és PSOE o PP, però NO és el mateix.

I no entro en els temes socials.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...