dimarts, de juny 8

DILLUNS 7 de juny del 2004

Al mati, reunió a Villarroel amb el secretari del Frente Polisario, mentre esperem a en Puigcercós, parlem d’història. De l’origen berber i de la confusió que tenim a Europa dels termes àrabs, islam, berbers...

Ens demana suport per la seva causa, el dret a l’autodeterminació, i em convida a anar al Sàhara. Penso anar-hi. I del suport no està clarissima la nostra posició.

Després reunió amb uns representants del Consell comarcal de l’Anoia, estant preparant un EQUAL molt interessant per reinseri a la feina el col·lectiu de dones de més de 40 anys que quedaran a l’atur a mida que vagin plegant les fabriques del tèxtil. La taxa d’atur de l’Anoia, la més alta de Catalunya.

Per la tarda, ja al poble, vaig a la cloenda de les jornades de perruqueria, conec a l’Iranzo, tot un personatge, i a més m’afalaga. No hi ha res a fer, a les dones ens compren amb quatre compliments, sobre tot si ens diuen que estem maques.

Després a un acte electoral per Europa a Ullastrell, aquesta campanya hi haurà abstenció.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...