dimecres, de setembre 21

Dimecres 21 de setembre, el tabac.

Primera ponència de la Llei del Tabac,
Les ponències com ara molta gent ja sap, són a porta tancada entre els portaveus dels diferents grups, a fi d’anar apropant posicions i arribar a un text coherent abans de la votació.
El PP s’ha presentat com a garantí dels aspectes sanitaris de la Llei, però al costat tenia al Jordi Xuclà de CiU que ha presentat totes les esmenes de tots els lobbys, una per una, i el Mingo del PP les hi anava recordant, perquè les defensés.
Jo que me n’he adonat, les hi anava tombant una a una.
Per acabar-ho d’arreglar el “c......” ha presentat una esmena obligant a les CCAA a prendre determinades accions en prevenció, quant tenim transferència i les decisions a nivell de gestió depenent exclusivament de la Generalitat, realment avui CiU semblava la sucursal del PP, com que al PSOE ja li anava bé, he amenaçat de votar en contra de la llei.
Després s’ha acostat la ponent del PSOE i ho hem arreglat. De fet jo sé que no depèn d’ella sinó del Ministeri, però al menys els hi passarà el missatge, si la llei divergeix molt del que nosaltres(jo) creiem no la penso votar.
Per la tarda m’han trucat de Catalunya Radio, el Grasset, es veu que el País ha publicat una esmena nostra a la Llei de Reproducció assistida, on diem que es pugui triar el sexe del tercer fill, i ha estat notícia.
El ple s’ha allargat molt, ja tornem als entrepans per sopar al bar del plenari.
Hem acabat casi a les 12 de la nit, després ens hem quedat a veure el Joan Puigcercós que sortia a telemadrid, i ens hem anat a trobar al “Rincón de Chicote”, tornem a anar a dormir tard, però la veritat que després d’un dia intens hi ha necessitat de relaxar-se una mica en bona companyia

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...