diumenge, d’abril 2

GANIVETADA PER L’ESQUENA

No llegeixo mai els diaris electrònics, els considero una recull de rumorologia més que de noticies, exceptuant els dels diaris reconeguts. Tot hi així han vegades que no me n’escapo de llegir-ne ja que m’envien les notícies per e-mail. Així em va arribar ahir una ganivetada per la esquena de CiU en forma d’una “notícia” a un dels seus diaris electrònics.
El PP et clava les ganivetades per davant, en canvi hi ha maneres de fer molt típiques de CiU. Vàrem estar parlant molt durant el debat de la Llei del Medicament, el portaveu de CiU fins i tot es va assentar al meu costat com si no hi hagués cap més lloc a la sala.
Sap que les esmenes les vaig valorar en profunditat perquè les vàrem comentar i que en cap moment no hi van haver consideracions partidistes, en tot cas va ser ell que a pesar d’estar-hi a favor es va abstenir. Les esmenes que es van aprovar en definitiva va ser perquè ell també les va votar a favor, i dons va i comunica que ERC fa pinça amb el PP, perquè el PP va votar a favor d’una esmena d’ERC que demanava més participació de les CCAA en les decisions de finançament.
Molt malament. En fi, en política no hi han amistats.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...