dimecres, d’abril 11

Muntanyans 2

M’ha arribat més informació, contrastada i no del partit, sobre els terrenys de Muntanyans (Torredembarra).

Quan en Josep Bargalló va accedir al càrrec de regidor d’urbanisme de Torredembarra, ja era massa tard per parar la urbanització de Muntanyans I, a menys que s’haguessin indemnitzat els propietaris. Va fer toto el que va poder.

La situació no era igual a la de Creixell, perquè allà estava en una fase anterior i van poder executar la suspensió.

A Muntanyans II, estem en la mateixa situació, heretada de governs anteriors, legalment només es pot parar amb una indemnització als propietaris, o comprant els terrenys o sempre queda la possibilitat d’una permuta.

Els terrenys tenen un valor ecològic important, de moment no hi ha voluntat del ministeri de comprar, possiblement la xifra sigui massa elevada, de totes maneres ja que els terrenys son zona humida, possiblement quedi marge per córrer, la propera setmana tinc una entrevista amb el director general de costes, miraré d’explorar les possibilitats.

1 comentari:

Carles Rico ha dit...

En nom Ramón Ferré escric el següent:

Rosa Maria

el Pla parcial Marinada de Creixell estava definitivament aprovat quan des de la Generalitat es va acordar aturar les tramitacions un any que al final es va prorrogar a un altre any més. Pocs dies abans que expirés el termini d'aquests dos anys, la Generalitat va fer això que et poso en un link http://muntanyans.gepec.org/files/GORG_43_64350.pdf



Informat amb el Ramon Luque, el Salvador Milà o l'Eduard de Ribot, el nostre advocat, especialista, precisament en aquests temes. Tots tres varen tenir molt a veure amb tot plegat.



Veuràs que la versió seva et donarà un toc més de realisme.



No et deixis desilusionar!



Ramon Ferré

ramonf@tinet.org

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...