dimarts, de juliol 10

Tenia raò

Fa uns mesos vaig prop0sar a la Comissió de Sanitat que la pindola del dia després es pogués obtenir sense recepta. Es va aprovar allò de "que s'estudii" que es com dir que ja ho veurem.
No cal dir que PP i CiU s'hi van oposar ( si fossin les seves filles que es quedessin embarassades segurament pensarien diferent). Avui he llegit una notícia on demostra que el que proposava no era cap desgavell.

SOCIEDADES MÉDICAS RECLAMAN EL LIBRE ACCESO A LA PÍLDORA DEL 'DÍA DESPUÉS'


José Manuel Bajo Arenas, presidente de SEGO
Madrid 05/07/2007 Dos organizaciones de ginecólogos y obstetras españoles, la Sociedad Española de Obstetricia y Ginecología (SEGO) y la Sociedad Española de Contracepción (SEC) han propuesto un plan de accesibilidad a los anticonceptivos de urgencia (AU), cuyo uso generalizado podría evitar un 70% de abortos y buena parte de los embarazos en mujeres jóvenes.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Rosa Maria,
em dic Ferran Castellà, i sóc el coordinador d'activitats de la Fundació Catalunya Empresa Oberta (http://www.ceo.cat).

Fa poc, des de la Fundació hem engegat un projecte a Internet que pot ser del teu interès. Es diu politi.cat (http://politi.cat) i és un espai on tothom interessat en la política catalana envia els seus links (entrades de blocs personals, noticies, videos,...) per compartir i comentar-los. fins i tot es poden votar. Portem tot just un mes i ja som més de 150 usuaris registrat, alguns d'ells també polítics.

Et convido a que li donis una ullada: http://politi.cat.

Moltes gràcies i espero veure't aviat a politi.cat :-)

Ferran Castellà
Catalunya Empresa Oberta

Jobove - Reus ha dit...

totalment d'acord amb la proposta
i a mes a mes ho faria més fàcil d'adquirir-la, via farmacies


salutacions des de Reus

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...