dimarts, de març 10

Els cartells de la Elena Salgado


A la meva època de portaveu a la Comissió de Sanitat vaig tenir ocasió de conèixer de prop la aleshores Ministra de Sanitat Elena Salgado, ara Ministra de Administracions públiques i a Fernando Puig de la Bellacasa, aleshores sotssecretari de Sanitat I Consum ara Secretari de Estat de Cooperació Territorial. Que no us enganyi el cognom català del Secretari d'Estat, tots dos son persones molt intel·ligents i amb un fort sentit d'Estat. Ja m'enteneu. Quant vaig veure que tindrien un paper fonamental en el model de finançament autonòmic, vaig saber que patiríem.
La Elena Salgado és molt propera al Ministre de Interior Alfredo Rubalcaba, amb ell formen el nucli més consistent del govern socialista.
A més la Salgado cuida molt bé la comunicació, la proba són els cartells que publicitaran les obres del FEIL.
Els cartells anunciadors de les actuacions finançades a través del Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL) han de complir una sèrie de requisits tècnics i materials (acer galvanitzat d'1,8 mm d'espessor, vinil adhesiu, serigrafia...) i s'estima que el cost total de la seva instal·lació anirà dels 1.500 als 1.900 euros.
A Sta. Perpètua aniran a càrrec de les empreses, d'un altra manera no teníem pressupost . Els ajuntaments petits rebran ajudes de del Associació de Municipis de Catalunya.
I coneixent la Salgado, si diu que s'han de posar, s'han de posar.
Per acabar-ho d'adobar el Estat ens ha rebaixat la aportació a l'ajuntament.

Tot plegat sempre que et prenguin el pèl:
Donen diners per fer obres, en unes condicions determinades, en un espai de temps molt curt, el projecte va a càrrec nostra, els cartells a càrrec nostra, i ens redueixen la aportació a pressupost ordinari, tot sabent que en època de crisi baixen els ingressos i augmenten les demandes de ajuts socials.
Al menys les empreses que imprimeixen cartells tindran feina.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...